Urban Trail Leiden 2024 (2)

Urban Trail Leiden opent inschrijvingen voor tweede editie

De Urban Trail Series keert terug naar Leiden voor een tweede editie. Na de succesvolle, maar koude editie van afgelopen jaar kunnen deelnemers zich sinds vandaag inschrijven voor een warmere editie van de Urban Trail Leiden op zondag 7 juli. Vanaf de Lammermarkt vertrekken deelnemers deze zomer weer op een sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad. De Urban Trail Leiden is voor alle sportievelingen van elk niveau en leeftijd. Inschrijven kan vanaf vandaag via de website: www.leidenurbantrail.nl/inschrijven/.

Een uniek parcours door de binnenstad
De tweede editie van de Urban Trail Leiden biedt deelnemers een onvergetelijk parcours die ze de meest unieke plekken in de (binnen)stad laten zien. De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden hardlopend ontdekt worden via een avontuurlijk- en stedelijke verkenningsloop. Tijdens deze fun run lopen deelnemers door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5 à 6 kilometer of een lange route van 10 à 12 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op de gezelligheid en het verkennen van locaties samen met andere sportievelingen ligt.

De start en finish vinden deze editie plaats op de Lammermarkt. Hiervandaan vertrekken deelnemers op een gezellige run door o.a. de Oude Sterrenwacht, Hortus Botanicus, Brouwerij Pronck en het Academiegebouw Leiden. Zo ervaart iedereen de gezellige sfeer van de binnenstad. In de komende periode worden er meer locaties waar je doorheen loopt onthuld.

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker
Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail Leiden. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op www.leidenurbantrail.nl/goede-doel/.

Inschrijvingen geopend – wees erbij!
De inschrijvingen voor de tweede editie van de Urban Trail Leiden zijn nu geopend. Ren mee op zondag 7 juli door de meest unieke plekken samen met vrienden, familie of collega’s. Sportievelingen van alle niveaus kunnen meedoen aan dit unieke sportevenement om zo Leiden op een geheel nieuwe manier te ontdekken. Inschrijven kan via www.leidenurbantrail.nl/inschrijven/.

Deel dit bericht

Meer nieuws